Cea Mai Bună Caserolă De Fasole Verde
Rețeta cea mai bună caserolă de fasole verde ar putea satisface pofta americană în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.5 pe portie. Această garnitură are 327 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă prăjită, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Cea Mai Bună Caserolă De Fasole Verde, și Caserola de fasole verde a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați fasolea verde și supa într-un castron mare pentru microunde.
Se amestecă bine și se încălzește la cuptorul cu microunde până se încălzește (3 până la 5 minute). Se amestecă 1/2 cană de brânză și se încălzește amestecul încă 2 până la 3 minute.
Transferați amestecul de fasole verde într-o caserolă și presărați cu ceapă prăjită franceză și brânză rămasă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) până când brânza se topește și ceapa începe să se rumenească.