Cea Mai Bună Carne De Vită La Grătar

Cea Mai Bună Carne De Vită La Grătar
Cea mai bună carne de vită la grătar durează 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 7,53 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, friptură rotundă superioară, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri De Vită La Grătar, Carne De Vită Coreeană La Grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar.

Instrucțiuni

1
Frecați carnea de vită cu jumătate de untură și tot chile roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
UnturăUntură
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți carnea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o cratiță medie, aduceți 1/2 cană de apă la fiert, adăugați untura rămasă și untul. Când este topit, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați oțet, tarhon, vin, ceapă, sos Worcestershire și usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă peste carne. La frigider, neacoperit, timp de până la 2 zile; întoarceți carnea frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Transferați carnea într-o tigaie pentru pui. Poziționați carnea la 3 până la 4 inci de unitatea de fierbere și fierbeți timp de 15 minute. Întoarceți carnea. Ungeți-l cu marinada, frecând grăsimea din marinată peste suprafață. Se fierbe încă 15 minute. Întoarceți, Ungeți și fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să stea cu 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista