Caviar și Rhode Island Johnnycakes
Caviar și Rhode Island Johnnycakes ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 42 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de caviar, sare kosher, făină de porumb măcinată cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Hot Wieners Rhode Island Stil, Supă De Scoici Rhode Island, și Rhode Island Midii Aburit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de făină de porumb și sare într-un castron mediu.
Combinați 3/4 cană de apă clocotită și lapte; se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând până se omogenizează. Îndoiți în porumb.
Aruncați amestecul cu lingurițe, în loturi, pe o tavă antiaderentă fierbinte periată cu ulei. Gatiti pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata gata; întoarceți și gătiți cealaltă parte. Se răcește și se servește cu caviar.
Notă: făina de porumb Johnnycake poate fi comandată de la Grist Mill, Inc., în Rhode Island la 508/636-6075