Castraveți olandezi din Pennsylvania
Castraveții olandezi din Pennsylvania durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 58 de calorii. Pentru 44 de cenți per porție, obțineți o garnitură care servește 6. Un amestec de oțet, până la 4 castraveți, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și salata de varză olandeză din Pennsylvania, plăcintele cu carne olandeză din Pennsylvania și rulourile de ceai olandez din Pennsylvania.
Instrucțiuni
Curățați castraveții; feliați hârtie subțire într-un castron.
Se presară cu sare; se acopera si se da la frigider 3-4 ore.
Clătiți și scurgeți castraveții. Tastați ușor pentru a elimina excesul de lichid. Într-un castron mare, combinați castraveții și ceapa; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați smântâna, oțetul, arpagicul, semințele de mărar, piperul și zahărul.
Chiar înainte de servire, adăugați dressing la castraveți; arunca pentru a acoperi. Aranjați salata verde și roșiile într-un castron de servire, dacă doriți. Acoperiți cu castraveți