Cassoulet Vegetarian

Cassoulet Vegetarian
Cassouletul Vegetarian este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 831 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, praz, crenguțe de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Cassoulet Vegetarian, Cassoulet Vegetarian, și Cassoulet de praz Vegetarian cu crutoane gruyulincroyre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți prazul pe lungime și tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch, apoi spălați bine și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
2
Gatiti prazul, morcovii, telina si usturoiul in ulei cu crengute de ierburi, frunze de dafin, catei si 1/2 lingurita fiecare de sare si piper intr-o oala mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie si auriu, aproximativ 15 minute. Se amestecă fasolea, apoi apa și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
PrazPraz
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați firimiturile de pâine cu ulei, usturoi și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde într-o tigaie și se prăjește la cuptor, amestecând o dată la jumătate, până când sunt crocante și aurii, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Se răcește firimiturile în tigaie, apoi se întoarce în castron și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
1
Aruncați crenguțele de ierburi și frunza de dafin. Puneți o parte din fasole în oală cu un tocător de cartofi sau spatele unei linguri pentru a îngroșa bulionul. Se condimentează cu sare și piper. Chiar înainte de servire, presărați cu firimituri de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
FasoleFasole
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Per porție: 516 calorii, 23g grăsimi (3G saturate), 0 mg colesterol, 370 mg sodiu, 64G carbohidrați, 12G fibre, 16G proteine vezi analiza completă a acestei rețete a datelor nutriționale
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista