Cassoulet

Cassoulet
Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1096 calorii. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de slănină, vin, cârnați de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți vasul de fiert la foc mediu și adăugați slănină tocată. Când slănina este crocantă și grăsimea s-a redat, îndepărtați cu lingura cu fante și rezervați. Condimentați umărul de porc cubat cu sare și căutați în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Eliminați și rezervați.
4
Adăugați cârnați în vasul de fiert și căutați până se rumenesc; scoateți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Adăugați ceapa, morcovii și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați pătrunjel, cimbru și frunze de dafin, apoi deglazați cu vin alb, răzuind fundul tigaiei pentru a îndepărta bucățile maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați umărul de porc, slănina și cârnații înapoi în oală, apoi adăugați fasolea înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați stoc sau apă și aduceți la foc mic, acoperiți cu capac și puneți-l în cuptor timp de 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți cassoulet din cuptor și scoateți capacul, apoi puneți-l înapoi în cuptor fără capac timp de încă o oră, verificând ocazional pentru a vă asigura că cassoulet nu se usucă. Dacă se pare că ar putea începe să se usuce, puneți capacul înapoi deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Într-o tigaie mică saut la foc mediu, topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați usturoiul odată ce untul este topit și gătiți până când usturoiul este moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
12
Se ia de pe foc și se adaugă pesmet. Aruncați pentru a combina complet și condimentați după gust cu sare și piper negru crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
După ce a gătit timp de o oră fără capac, scoateți cassoulet din cuptor și gustați pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. împrăștiați pesmetul condimentat deasupra cassouletului, puneți-l în cuptorul fierbinte și gătiți până se rumenesc și clocotesc, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Se servește cu salată verde și mult vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista