Caserolele cremoase de șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 930 calorii, 54g de proteine, și 52G de grăsime. Un amestec de brânză mozzarella, șuncă glazurată la cuptor, cremă de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tater Tot Caserole, Caserole de mic dejun cu șuncă și ouă, și Caserole Cu Șuncă Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Amestecați supa, crema de brânză și laptele într-un castron mare. Se amestecă pastele, șunca și următoarele 3 ingrediente. Puneți jumătate din amestecul de șuncă în 2 vase de copt pătrate de 8 inci ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Paste
Lapte
Supă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați brânzeturile.
4
Presărați jumătate din amestecul de brânză peste Caserole. Puneți amestecul de șuncă rămas peste brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
șuncă
5
Combinați amestecul de brânză rămas cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Brânză
6
Se presară peste Caserole. Înfășurați o caserolă în folie de aluminiu rezistentă și congelați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți altă caserolă la 400 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Notă: dezghețați caserola congelată la frigider peste noapte.