Caserole Cremoase De Șuncă
Caserolele cremoase de șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 930 calorii, 54g de proteine, și 52G de grăsime. Un amestec de brânză mozzarella, șuncă glazurată la cuptor, cremă de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tater Tot Caserole, Caserole de mic dejun cu șuncă și ouă, și Caserole Cu Șuncă Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Amestecați supa, crema de brânză și laptele într-un castron mare. Se amestecă pastele, șunca și următoarele 3 ingrediente. Puneți jumătate din amestecul de șuncă în 2 vase de copt pătrate de 8 inci ușor unse.
Presărați jumătate din amestecul de brânză peste Caserole. Puneți amestecul de șuncă rămas peste brânzeturi.
Combinați amestecul de brânză rămas cu crutoane.
Se presară peste Caserole. Înfășurați o caserolă în folie de aluminiu rezistentă și congelați până la 1 lună.
Coaceți altă caserolă la 400 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Notă: dezghețați caserola congelată la frigider peste noapte.
Coaceți la 400 timp de 35 până la 40 de minute.