Caserola Ușoară De Coacere A Orezului
Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Caserola ușoară de coacere a orezului ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 389 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți lapte, frunze proaspete de pătrunjel, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ușor Brânză De Porumb Coace Caserola, Ușor Cremos Nu Coace Ton Tăiței Caserola, și Ușor De Pui Orez Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o farfurie mare.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, sotează ceapa cu 2 linguri de unt și cayenne până la translucid.
Adăugați spanacul și gătiți timp de 3 minute. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună laptele și ouăle.
Adăugați amestecul de brânză, orez, pătrunjel, cimbru, busuioc și spanac și combinați bine. Condimentează cu sare și piper.
Se toarnă în vasul de caserolă pregătit și se acoperă cu brânză mărunțită în plus.
Coaceți timp de 30 de minute și serviți conductele fierbinți.