Caserola de vită măcinată a bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 542 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 145 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cremă de brânză, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Caserola de vită măcinată a bunicii, Caserola De Macaroane Din Carne De Vită Măcinată, și Caserola De Carne De Vită Măcinată Sud-Vest.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă zahărul, sarea, sarea de usturoi și sosul de roșii în carnea de vită măcinată; se fierbe până se amestecă aromele, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
3
Se ia de pe foc, se acoperă tigaia și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se scurge și se răcește ușor.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Amestecați smântâna, crema de brânză și ceapa într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scoateți jumătate din tăiței în caserola pregătită; acoperiți cu jumătate din amestecul de smântână. Lingurați jumătate din amestecul de carne de vită măcinată deasupra stratului de smântână. Repetați stratificarea cu ingredientele rămase. Caserola de Top cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza Cheddar s-a rumenit, 25 până la 30 de minute.