Nevoie de un curs principal fără gluten? Caserola de pui și orez sălbatic ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. 63 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pudră de curry, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Caserola de pui și orez sălbatic, Caserola de orez cu pui și sălbatic, și Caserola De Orez Sălbatic De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de pui într-un vas mare cu apă, vin, sare, pudră de curry, ceapă și țelină. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pudră De Curry
țelină
Ceapă
Apă
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scoate de pe foc, se strecoară (rezervând bulion) și se dă la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
3
Scoateți carnea de pui din os și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui
Os
4
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. Înlocuiți cantitatea specificată de lichid cu aceeași cantitate de bulion rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
6
Într-un castron mare combinați puiul, orezul și ciupercile. Se amestecă în smântână și supă. Puneți lingura în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ciuperci
Pui întreg
Orez
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.