Caserola de pui și orez II
Pui și orez caserola II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 528 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, unt, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Pui-Orez, Caserola de pui și orez, și Caserola de pui și orez.
Instrucțiuni
Într-o oală mare se fierbe puiul cu ceapa, telina si frunze de dafin până la făcut.
Lasă puiul să se răcească până te descurci.
Scoateți carnea de pui din oase și tăiați-o în bucăți mici.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o cratiță la foc mediu topiți untul. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 1 minut. Amestecați încet laptele rece și bulionul de pui și gătiți amestecul până se îngroașă. Se amestecă brânza.
Într-un castron mare combinați puiul, orezul și ciupercile împreună. Se amestecă sosul de brânză și se condimentează cu sare și piper.
Așezați amestecul într-un vas de caserolă de 1 1/2 litru.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până la bule.