Caserola De Pâine Prăjită Franceză
Caserola de pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 6602 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de lapte, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Caserola De Pâine Prăjită Franceză, Caserola De Pâine Prăjită Franceză, și Caserola De Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 8x8 inci.
Linia de jos a tigaie cu cuburi de pâine. Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, laptele, 2 linguri de zahăr, sare și vanilie. se toarnă amestecul de ouă peste pâine. Punctați cu margarină; lăsați să stea 10 minute.
Combinați restul de 2 linguri de zahăr cu 1 linguriță de scorțișoară și presărați deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 45 până la 50 de minute, până când blatul este auriu.