Caserola De Homar Din New Brunswick

Caserola De Homar Din New Brunswick
Caserola de homar din New Brunswick ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 6.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână piper, muștar, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este perfect pentru Toamna. 49 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Caserola De Homar Machetă, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie cu caserole.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina, pudra de muștar, sarea și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se toarnă laptele și smântâna, se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă și se omogenizează, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Adăugați ciupercile și brânza, amestecați până când brânza s-a topit. Îndoiți carnea de homar tăiată cubulețe și cuburile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Se toarnă în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Se amestecă firimiturile de pâine cu restul de 1 lingură de unt topit pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Presărați firimiturile peste caserolă.
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când firimiturile s-au rumenit, iar caserola este fierbinte; aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista