Caserola De Fructe De Mare De Crăciun
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Caserola de fructe de mare de Crăciun ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 3.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 378 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână carne de homar, creveți, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Salată De Fructe De Mare De Crăciun (Cappon Magro), Caserola de fructe de mare sau caserola de ton delicioasă, și Caserola cu fructe de mare * pentru cei cărora nu le plac fructele de mare*.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie și sotați ceapa și țelina până se înmoaie.
Încălziți laptele într-o cratiță la foc mediu și amestecați în făină și 1 1/2 lingurițe de unt până se omogenizează bine. Amestecați treptat brânza în amestec. Condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mediu, amestecați ceapa și țelina cu amestecul de sos de brânză. Aruncați carnea de crab, homarul, creveții și scoicile.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit 25 de minute sau până când fructele de mare sunt opace și suprafața este ușor rumenită.