Caserola de fasole verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 417 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de pesmet, cremă condensată de supă de ciuperci, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Spălați și tăiați capetele tulpinii din fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați într-un vas de copt uns de 8 x 8 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Într-un castron mediu, amestecați crema de supă de roșii, hrean, sos Worcestershire, sare și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Hrean
Supă De Roșii
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă peste fasole și se coace, acoperit, aproximativ 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se acoperă cu ingrediente gratinate, mai jos.
6
Se încălzește în broiler până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
1
Acoperiți complet mâncarea cu firimituri de pâinecaprika, unt și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Pâine
2
Așezați vasul într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F sau sub broiler la 5 inci sub sursa de căldură și fierbeți până când se creează o crustă aurie glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Spălați și tăiați capetele tulpinii din fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați într-un vas de copt cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se amestecă lapte, smântână de supă de ciuperci, 2/3 cană conserve de inele de ceapă prăjite francez șisare și piper negru după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Piper Negru
Ceapă
Lapte
4
Se toarnă peste fasole și se coace, neacoperit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se presară cu 1/2 cană de inele de ceapă prăjite în franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Coaceți până se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Retipărit cu permisiunea Joy of Cooking de Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker și Ethan Becker., 2006-Simon & Schuster Inc.,