Caserola de dovlecei, dovlecei și porumb

Caserola de dovlecei, dovlecei și porumb
Dovleceii, dovleceii și caserola de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți brânză asiago, sare de masă, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de dovlecei sau dovlecei, Caserola de dovlecei și dovlecei, și Caserola De Dovlecei Și Dovlecei Galbeni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți primele 2 ingrediente și apă pentru a le acoperi la fierbere într-un cuptor olandez la foc mediu-mare și fierbeți 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scurgeți; apăsați ușor între prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie la foc mediu-mare; adauga ceapa, si saut 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoi, și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Amestecați dovleceii, amestecul de ceapă, porumbul, următoarele 6 ingrediente și 1/2 cană fiecare pesmet și brânză Asiago doar până la amestecare. Puneți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Topiți restul de 2 linguri. unt. Se amestecă restul de 1 cană de pesmet și 1/2 cană de brânză Asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Se presară peste caserolă.
9
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc și setați.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Revista