Caserola De Dovleac De Curcan

Caserola de dovleac din Turcia este o fără gluten felul principal. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1209 calorii. Această rețetă servește 1. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovleac, țelină, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este super. Rețete similare includ Caserola De Dovleac De Curcan, Caserola De Paste Cu Dovleac {Săptămâna Dovleacului: Ziua 1}, și Caserola De Curcan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si telina aproximativ 2 minute. Se amestecă ingredientele de umplere rămase. Se amestecă amestecul în vasul de copt de 9x12 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună Bisquick, lapte, dovleac și ierburi; se amestecă până se omogenizează bine. Aruncați aluatul cu linguri peste amestecul de curcan în vas.
Coaceți descoperit 45 până la 55 de minute sau până când toppingul de biscuiți este maro auriu.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.