Caserola De Curcan
Caserola de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 465 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ardei pimento, curcan, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Caserola De Curcan, Caserola De Curcan, și Caserola De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți țelina la fiert până se înmoaie, 5 până la 10 minute; scurgere.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si ardeiul gras in untul topit pana se inmoaie, 5-10 minute.
Bateți făina în amestecul de ceapă până când untul și făina formează o pastă.
Adăugați supă de ciuperci, lapte și ciuperci; gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este neted, 5 până la 10 minute.
Se amestecă curcanul, țelina, ardeii pimento, migdalele și sarea în amestecul de supă de ciuperci; gatiti si amestecati pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul într-o caserolă de 2 litri; se acoperă cu pesmet și brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza se topește, 30 până la 40 de minute.