Caserola cu fructe de mare cremoase cu lot mare

Caserola cu fructe de mare cremoase cu lot mare
Caserola cu fructe de mare cremoase cu lot mare este o pescatarian rețetă cu 165 de porții. O porție conține 63 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vin, ceapă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola Cremoasă Cu Fructe De Mare, Caserola cu fructe de mare sau caserola delicioasă de ton, și Caserola cu fructe de mare * pentru cei cărora nu le plac fructele de mare* pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți cupa de ulei între 2 oale mari și încălziți la foc mediu. Împărțiți ceapa, morcovii, păstârnacul și țelina între oale și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 18 până la 20 de minute. Împărțind uniform, presărați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut (nu lăsați să se întunece). Împărțiți vinul între oale și fierbeți timp de 1 minut.Împărțiți crema între oale; condimentați fiecare cu 1 linguriță sare și linguriță piper și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
2
Se ia de pe foc și, împărțind uniform, se amestecă pătrunjelul. Împărțiți amestecul de legume între patru vase de copt pătrate de 8 inci și lăsați să se răcească.Între timp, așezați cartofii într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și adăugați 1 lingură de sare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 18 minute. Rezervați 3 căni de apă de gătit, scurgeți cartofii și readuceți-i în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Coaceți caserola pe o foaie de copt cu margini la 375 F până se rumenesc, 20 până la 25 minutes.To congelați și gătiți mai târziu: congelați caserola necoaptă, bine sigilată, timp de până la 3 luni. Pentru a găti, dezghețați caserola și coaceți, neacoperite, pe o foaie de copt cu margini la 375 F până când se încălzește și se rumenesc, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 4 m.
Porții165
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista