Caserola Cu Fructe De Mare Alfredo

Reteta Alfredo fructe de mare caserola este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 420 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de pătrunjel, pesmet în stil, carne de crab pasteurizată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Fructe De Mare Alfredo, Fructe De Mare Fettuccine Alfredo, și Fructe De Mare Lasagnan Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet, adaugand broccoli in ultimele 2 minute de gatit.
Scurgeți pastele și broccoli.
Într-un castron mare, amestecați sosul Alfredo, laptele și piperul. Se amestecă creveții, carnea de crab, pătrunjelul și 2 linguri de brânză.
Adăugați paste și broccoli; aruncați ușor pentru a amesteca bine. Lingura în vasul de copt. Acoperiți vasul de copt cu folie.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când este fierbinte în centru.
Între timp, într-un castron mic, amestecați restul de 2 linguri de brânză, untul și pesmetul.
Se presară peste caserolă.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când blatul devine maro auriu deschis.