Caserola cu fasole verde adevărată a lui Jessica

Caserola de fasole verde adevărată a lui Jessica ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper măcinat, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Adevărata Caserolă De Fasole Verde, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul cu o furculiță într-un castron mic. Într-un castron separat, amestecați făina și piperul.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea sau friteuză la 375 grade F (190 grade C). Înmuiați fiecare inel de ceapă în ou și apoi acoperiți cu făină.
Adăugați-le la uleiul fierbinte câteva la un moment dat. Se prăjește până se rumenesc, întorcându-se o dată dacă este necesar, ar trebui să dureze aproximativ 3 minute. Așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și a se răci. Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați fasolea verde, crema de supă de ciuperci și laptele. Se amestecă aproximativ jumătate din ceapă.
Transferați într-o farfurie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește și se fierbe, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați brânza și ceapa rămasă deasupra.
Coaceți până se rumenesc deasupra, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și garnisiți cu un strop de boia și piper negru.