Caserola Cu Cârnați Italieni
Italiană cârnați caserola ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Acest curs principal are 382 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Caserola Cu Cârnați Italieni, Caserola De Orez Cu Cârnați Italieni, și Caserola italiană cu cârnați și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnați, piper verde, ciuperci și ceapă până când carnea se rumeneste și legumele sunt fragede; scurgeți.
Așezați crutoanele într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; top cu amestec de cârnați. Bateți ouăle și laptele; se toarnă peste cârnați.
Acoperiți și răciți timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 45 min.
Se presară cu mozzarella și brânzeturile cheddar.
Puneți felii de roșii deasupra; presărați parmezan.
Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.