Caserola cu șuncă și tăiței
Caserola cu șuncă și tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 383 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, smântână, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Aduceți apa la fierbere completă într-o oală.. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional, timp de 3 minute; se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea până când tăiței sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Amestecați tăiței, ceapa, smântâna, supa de pui, șunca și brânza elvețiană împreună într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper. Lingură în caserola pregătită.
Presărați blatul cu pesmet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și firimiturile de pâine s-au rumenit, aproximativ 40 de minute.