Caserolă italiană cu tăiței

Caserolă italiană cu tăiței
Caserola cu tăiței italian este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 512 calorii. Pentru 1,78 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați carne de vită tocată, condimente, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este bun. Încercați Crock-Pot Italian Chicken Taitei Casserole, Italian Foodle Supp și Chicken Foodle Supp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-un castron mare, combinați carnea de vită, tăițeii, uleiul, 1-1/2 căni de brânză Colby, sosul de roșii, fasolea, roșiile, supa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ColbyBrânză Colby
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se presară cu parmezan și restul de brânză Colby.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză ColbyBrânză Colby
4
Coaceți, descoperit, timp de 5-10 minute mai mult sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Giacomo Mori Chianti. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Giacomo Mori Chianti
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista