Caserolă de cartofi cu șuncă
Caserola cu șuncă și cartofi scoși ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 1,58 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 529 de calorii , 20 g de proteine și 18 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați sare, șuncă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Această rețetă de la Taste of Home are 13 fani. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 79% . Rețete similare sunt caserola cu șuncă și cartofi, cartofi cu șuncă și cartofi cu șuncă .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați smântâna și apa până se omogenizează. Într-o cratiță mică, topește untul. Se amestecă făina, ceapa, sarea și boia până se omogenizează; adăugați treptat amestecul de smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Într-o mică adâncime unsă de 2-1/2-qt. vas de copt, combinați cartofii și șunca.
Se toarnă sosul deasupra.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15 minute. Descoperi; Coaceți 40-50 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragezi.
Se presară cu brânză; coaceți 5-10 minute sau până când marginile sunt clocotite și brânza este topită.