Caserolă cu piure de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați caserola cu piure de cartofi. O porție conține 481 de calorii , 11 g de proteine și 31 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 99 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită bucăți de slănină, sare, ceapă prăjită și arpagic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Această rețetă este plăcută de 171 de bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și piure de cartofi și mazăre , piure de cartofi dulci, mere și cotija quesadillas șipiure de cartofi cu ceapă crocantă și eșalotă .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 325 de grade F. Unge cu unt o tavă de 1 1/2 litru.
Pune cartofii într-o cratiță de 3 litri; se acopera cu apa rece.
Adăugați 1 lingură de sare. Se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți timp de 20 de minute sau până când se înmoaie.
Scurgeți cartofii. Puneți tava înapoi pe arzător timp de 1 minut, scuturând tigaia până când cartofii se usucă. Piureați cartofii cu mașina de piure sau mixerul.
Adăugați untul, smântâna, brânza, arpagicul și 1/2 linguriță de sare rămasă. Se pasează sau se amestecă până se amestecă bine.
Turnați amestecul într-o cratiță.
Coaceți cartofii timp de 20 până la 25 de minute sau până când sunt fierbinți.
Scoateți din cuptor și stropiți cu ceapă și bucățile de bacon fierte. Întoarceți vasul la cuptor și coaceți încă 5 minute.