Rețeta Caserola cu fasole verde îți poate satisface pofta americană în aproximativ 37 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 125 de calorii , 5 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 77 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 6. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Această rețetă de la Foodnetwork necesită ardei, pudră de usturoi, ceapă și frunze de cimbru. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Rețete similare includ caserola de fasole verde de la zero , caserola de fasole verde vegană și salata de fasole verde de migdale .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: tigaie de sticlă de 10 inchi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic, amestecați pentru a se amesteca și aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt. Pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preparați caserola: aduceți o oală mică cu apă la fiert și condimentați ușor cu sare. Fierbeți fasolea verde până se înmoaie, dar încă crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți și răciți fasolea într-o baie de apă cu gheață sau sub jet de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Scurgeți din nou și transferați într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, ciupercile, sare, usturoi și piper și gătiți, amestecând, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați bulionul de pui și cimbru și gătiți până se evaporă aproape tot lichidul, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Transferați amestecul de ciuperci în bolul cu fasole verde, adăugați smântâna și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Turnați amestecul de fasole verde în tava de sticlă pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
10
Coaceți caserola și paiele de ceapă pe rafturi separate până când paiele sunt bine rumenite și crocante (aproape arse, altfel vor fi ude), aproximativ 15 până la 17 minute. Acoperiți caserola cu paiele și serviți ornat cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt