Caserolă cu dovlecei de curcan

Caserola cu dovleac de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 394 de calorii , 29 g de proteine și 24 g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, curcan măcinat, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de lingură de 47% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dovleac de ghindă umplut cu curcan și orez , Batoane de fistic cu dovlecei butternut și biscuiți de ghindă cu salvie și gruyere .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți curcanul în ulei la foc mediu până când nu mai devine roz.
Adăugați dovleceii și ceapa. Gatiti pana cand legumele sunt fragede crocante; scurgere.
Într-un castron mic, combinați ouăle, laptele, brânza, untul, sarea și piperul. Se amestecă în amestecul de curcan.
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Se presară cu firimituri de biscuiți.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 35-40 de minute sau până când se încălzește.