Caserolă cu ceapă dulce

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, caserola cu ceapă dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine, 71 g de grăsimi și un total de 1257 de calorii. Pentru 4,59 USD per porție, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ceapă, brânză elvețiană, jumătate de smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal destul de scump pentru toamnă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Caserola cu ceapă dulce, caserola cu ceapă dulce și caserola cu ceapă dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Aduceți apă la fiert într-o cratiță mare și presărați orezul. Se amestecă, se reduce focul la mic și se fierbe orezul până când este fiert pe jumătate, aproximativ 5 minute.
Scurgeți orezul și lăsați-l deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa până când devine translucidă, dar nu se rumenește, aproximativ 8 minute.
Amestecați ceapa fiartă și untul de la tigaie cu orezul și adăugați jumătate și jumătate, sare și 1 3/4 cană de brânză elvețiană.
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și presărați deasupra 1/4 cană de brânză elvețiană rămasă.
Se coace neacoperit in cuptorul preincalzit pana se inmoaie orezul si blatul se rumeneste usor, aproximativ 1 ora.