Caserolă cu șuncă și pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu șuncă și pui. Această rețetă servește 2 și costă 2,15 USD per porție. O porție conține 504 calorii , 32 g de proteine și 33 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați unt, brânză cheddar, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Este perfect pentru iarnă . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Involtini Di Pollo - Rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză , șuncă și panini elvețieni cu ciuperci și varză , și supă de melapă cu șuncă crocantă și busuioc .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fiert. Gătiți tăițeii cu ou în apă clocotită timp de 6 până la 8 minute sau până când sunt al dente.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Amestecați făina, încălzind până devine clocotită. Bateți încet laptele. Gatiti timp de 5 minute, amestecand constant, sau pana se denseaza si omogen.
Scoateți cratita de pe foc.
Amestecați tăițeii, puiul, șunca, țelina, sare și piper. Turnați amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Se presară cu brânză și boia de ardei și se continuă coacerea încă 5 minute.