Caserolă Cremoasă Cu Șuncă Și Brânză
Caserola cremoasă cu șuncă și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 50 și costă 4 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână trei brânză, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Ham și brânză hash caserola maro, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Lingură în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 35 min. sau până se încălzește.