Cartofii lui Ricci
Cartofii Ricci necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 80 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 496 de calorii , 8 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână cartofi, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39% . Cartofii umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , cartofii brabanți la cuptor și corned beef la cuptor cu varză sotă și cartofi noi la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cu două zile înainte de servire, fierbeți cartofii întregi, cu coajă, până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Când puteți introduce o furculiță și o puteți scoate ușor, sunt gata.
Scurgeți și puneți la frigider.
Cu o zi înainte de servire, curățați și radeți cartofii. Îmi place să folosesc un robot de bucătărie cu atașament pentru răzătoare.
Puneți cartofii într-un castron mare și amestecați ușor cu unt topit, jumătate și jumătate, ceapă, sare și piper. Acoperiți și dați la frigider.
În ziua mesei, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți timp de 1 oră, neacoperit. Puteți pune la grătar un minut la sfârșit pentru a rumeni partea de sus, dacă doriți.