Cartofi Zdrobiți Cu Usturoi
Cartofii zdrobiți cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 173 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, arpagic, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Usturoi Zdrobit Cartofi, Usturoi Zdrobit Cartofi, și Cartofi zdrobiți cu usturoi.
Instrucțiuni
Vas de plăcintă din sticlă cu unt Generos. Gătițicartofi și usturoi în oală medie defierbere cu apă sărată până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Se scurge; lăsați să stea 5minute. Aruncați usturoiul. Aranjați cartofiiînchideți împreună în vasul pregătit. Folosindlingura de lemn, sparge cartofii grosieripână când se deschid.
Stropiți cu ulei; dotcu unt.
Se presară sare și piper.
Preîncălziți broilerul. Prăjiți cartofii până cândcrisp și auriu, urmărind îndeaproape pentru a evitaarderea, 8 până la 10 minute. Se acoperă cu dollopsde smântână; se presară cu arpagic.