Cartofi Vegani De Două Ori Coapte

Cartofi Vegani De Două Ori Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii vegani de două ori coapte. O porție conține 135 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, boia de ardei, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 346 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Vegan Grec De Două Ori Cartofi Coapte, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Carne de vită la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F și tapetați o tigaie mică, cu margini, cu hârtie pergament nealbită.Feliați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă pulpa, folosind o linguriță sau o lingură de grapefruit, lăsând intacte aproximativ 1/4 inch din pielea și pulpa cartofului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți pulpa de cartofi, fasolea albă, alternativa de lapte, pudra de usturoi și 1/8 linguriță de sare într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Dacă amestecul este încă aglomerat, adăugați mai mult lapte alternativ, 1 lingură la un moment dat, pentru a obține o consistență lină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Fasole AlbăFasole Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți amestecul de cartofi într-un castron mediu. Se amestecă ușor ceapa și piperul.Folosind o lingură mare sau o pungă de conducte, lingură sau țeavă o șesime din amestecul de cartofi în fiecare piele de cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați cartofii pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Presărați blaturile fiecărui cartof cu boia, condimente italiene, sare și piper după gust.Puneți tigaia cu folie și coaceți timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când blaturile sunt crocante și ușor aurii. Se răcește timp de 5 până la 7 minute înainte de porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista