Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean

Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean
Cartofii prăjiți, păstârnacul și morcovii cu sos de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 214 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcov, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean, Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi, și Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sos de hrean, lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc; amestecați hreanul și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Pentru a pregăti legume, gatiti morcov în apă clocotită 5 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Combinați morcovul, păstârnacul și următoarele 8 Ingrediente (păstârnac prin cimbru) într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți la 450 timp de 20 de minute; se amestecă. Reduceți temperatura cuptorului la 400 (nu scoateți legumele din cuptor); coaceți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cu sos de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
8
Notă: cartofii roșii rotunzi mici pot fi înlocuiți cu puieți, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista