Cartofi prăjiți la cuptor cu frunze de salvie crocante

Cartofi prăjiți la cuptor cu frunze de salvie crocante
Cartofii prăjiți la cuptor cu frunze de salvie crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 3 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 162 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, ulei de măsline extravirgin, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de dovleac de iarnă cu frunze de salvie prăjite, Risotto de pere cu Prosciutto și frunze de salvie prăjite, și Prosciutto pui frigărui cu frunze de salvie prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați fiecare cartof copt pe lungime în 6 felii egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi De CoptCartofi De Copt
3
Așezați feliile de cartofi într-un castron mare și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presară sare; aruncați bine pentru a acoperi feliile de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Scoateți feliile de cartofi din castron. Rezervați uleiul de măsline rămas și sarea în castron; pus deoparte. Aranjați feliile de cartofi într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când feliile de cartof se rumenesc pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Scoateți feliile de cartofi din cuptor (lăsați cuptorul la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Adăugați frunze de salvie la uleiul de măsline rezervat și sarea în castron. Frecați ușor frunzele de salvie de-a lungul fundului vasului, acoperind ambele părți cu ulei de măsline și sare. Lucrând cu o felie de cartof la un moment dat, ridicați felia de cartof din foaia de copt cu o spatulă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați 1 frunză de salvie pe foaia de copt și acoperiți cu felie de cartof, rumenită în jos. Repetați cu feliile de cartof rămase și frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Se ia de pe foc. Folosind o spatulă subțire, întoarceți cu grijă feliile de cartofi cu frunze deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Coaceți la 400 pentru încă 10 minute sau până când fundul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
13
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista