Cartofi prăjiți și păstârnac cu condimente indiene

Cartofi prăjiți și păstârnac cu condimente indiene
Nevoie de un fără gluten, prietenos cu fodmap și garnitură vegană? Cartofii prăjiți cu condimente indiene și păstârnacul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 143 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de semințe de muștar maro, cartofi de aur yukon, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți de cimbru și păstârnac, Somon Fript Cu Condimente Indiene, și Somon Fript Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați uleiul de chili, semințele de muștar și semințele de coriandru într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când semințele încep să apară, agitând ocazional tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ulei De ChiliUlei De Chili
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți din căldură; lăsați să stea, acoperit, 1 minut. Se amestecă chimenul și garam masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Combinați amestecul de condimente, uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente (prin păstârnac) într-o tigaie acoperită cu spray de gătit; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede, întorcând legumele după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Presărați amestecul de legume cu cilantro; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista