Cartofi Piure De Usturoi
Usturoi-eșalotă piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure de usturoi și șalotă, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Caramelizat-șalotă și piure de salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.aruncați șalotă, usturoi, ulei, 1/4 linguriță. sare și piper într-un castron. Înfășurați într-un pachet de folie; prăjiți timp de 1 oră. Desfaceți cu atenție și lăsați să se răcească. Cojiți șalotele și usturoiul; piure într-un robot de bucătărie.
Acoperiți cartofii cu apă rece într-o oală; fierbe.
Adăugați 1 linguriță. sare și se fierbe timp de 15 minute; scurgere. Puneți cartofii într-un castron. Se amestecă piureul, untul, 1 linguriță. sare și piper după gust.