Cartofi Peruvieni cu sos de smântână picant (Papas a la Huancaina)
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Cartofii Peruvieni cu sos de smântână picant (Papas a la Huancaina) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 664 calorii, 23g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 102 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, lapte evaporat, habanero proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cartofi cu sos de brânză (Papas a la Huanca), Cartofi cu sos Huanca (Papan a la Huanca), și Papas Chorreadas (cartofi cu sos de smântână) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti timp de 30 de minute sau pana cand un cutit de paring aluneca in cartofi fara nicio rezistenta.
Scurgeți cartofii și lăsați-i să se răcească ușor. Feliați cartofii în runde de 1/2 inch și dați deoparte.
Combinați brânza, laptele evaporat, uleiul, chile, usturoiul și sucul de lămâie într-un blender și piureul până se omogenizează. Sosul trebuie să fie cremos și turnat. Dacă sosul este prea gros, adăugați apă, câte 1 lingură, până când sosul se diluează.
Aranjați frunzele de salată pe un platou și acoperiți cu cartofii tăiați felii.
Se toarnă sosul peste cartofi.
Se ornează cu felii de ou fiert tare și măsline.
Se ornează cu pătrunjel tocat.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.