Cartofi Mexicani Cu Brânză-Papas Con Queso
Rețeta cartofi Mexicani cu brânză-Papas Con Queso ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 25 minute. Acest fel principal are 382 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de roșii, căței de usturoi, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați CARTOFI CU SOS DE BRÂNZĂ (PAPAS CHORREADAS), Cartofi cu sos de brânză (Papas a la Huanca), și Papas Con Rajas (cartofi cu ardei Poblano și brânză de capră) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.