Cartofi la cuptor umpluți cu curcan, slănină și Cheddar

Cartofi la cuptor umpluți cu curcan, slănină și Cheddar
Cartofii la cuptor umpluți cu curcan, slănină și Cheddar necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 484 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scallions, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Bacon Cheddar Ranch Umplute Cartofi La Cuptor, Cartofi Umpluți Cu Bacon-Cheddar, și Curcan prăjit cu cartofi umpluți cu Cheddar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 260° și tapetați o foaie de copt cu folie. Pierceți cartofii cu o furculiță. Aranjați deasupra prosoapelor de hârtie cuptor cu microunde și acoperiți cu prosoape de hârtie umede. Cuptorul cu microunde la mare până când cartofii sunt moi când sunt străpunși cu o frigăruie, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lăsați să stea 2 minute.
3
Împărțiți cartofii deschideți și scoateți carnea într-un castron mediu, rezervând piei. Se amestecă untul, laptele și sarea într-un castron cu carne de cartof și piure. Se amestecă jumătate de brânză și tot curcanul, slănina și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați piei de cartofi rezervate pe foaia de copt. Umpleți amestecul înapoi în coji de cartofi și presărați cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți până când brânza se rumeneste și clocotește, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista