Cartofi la cuptor umpluți cu curcan, slănină și Cheddar
Cartofii la cuptor umpluți cu curcan, slănină și Cheddar necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 484 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scallions, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Bacon Cheddar Ranch Umplute Cartofi La Cuptor, Cartofi Umpluți Cu Bacon-Cheddar, și Curcan prăjit cu cartofi umpluți cu Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 260° și tapetați o foaie de copt cu folie. Pierceți cartofii cu o furculiță. Aranjați deasupra prosoapelor de hârtie cuptor cu microunde și acoperiți cu prosoape de hârtie umede. Cuptorul cu microunde la mare până când cartofii sunt moi când sunt străpunși cu o frigăruie, 12 până la 14 minute.
Împărțiți cartofii deschideți și scoateți carnea într-un castron mediu, rezervând piei. Se amestecă untul, laptele și sarea într-un castron cu carne de cartof și piure. Se amestecă jumătate de brânză și tot curcanul, slănina și scallions.
Așezați piei de cartofi rezervate pe foaia de copt. Umpleți amestecul înapoi în coji de cartofi și presărați cu brânză rămasă.
Coaceți până când brânza se rumeneste și clocotește, aproximativ 8 minute.