Cartofi la cuptor umpluți cu curcan, slănină și Cheddar

Cartofi la cuptor umpluți cu curcan, slănină și Cheddar
Cartofii la cuptor umpluți cu curcan, slănină și Cheddar necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 484 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scallions, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Bacon Cheddar Ranch Umplute Cartofi La Cuptor, Cartofi Umpluți Cu Bacon-Cheddar, și Curcan prăjit cu cartofi umpluți cu Cheddar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 260° și tapetați o foaie de copt cu folie. Pierceți cartofii cu o furculiță. Aranjați deasupra prosoapelor de hârtie cuptor cu microunde și acoperiți cu prosoape de hârtie umede. Cuptorul cu microunde la mare până când cartofii sunt moi când sunt străpunși cu o frigăruie, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lăsați să stea 2 minute.
3
Împărțiți cartofii deschideți și scoateți carnea într-un castron mediu, rezervând piei. Se amestecă untul, laptele și sarea într-un castron cu carne de cartof și piure. Se amestecă jumătate de brânză și tot curcanul, slănina și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați piei de cartofi rezervate pe foaia de copt. Umpleți amestecul înapoi în coji de cartofi și presărați cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți până când brânza se rumeneste și clocotește, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista