Cartofi Jabron

Cartofi Jabron
Cartofii Jabron durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 360 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți cheddar, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon), Crock Pot cartofi Cheesy din cartofi brute, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Fierbeți cartofii întregi într-o tigaie mare timp de aproximativ 15-20 de minute până când sunt fierți, momentul va depinde de mărimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se curăță de coajă și se taie cartofii în felii groase de 5 mm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Puneți untul și usturoiul în tigaia în care au fiert cartofii, condimentați și topiți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Adăugați feliile de cartofi și aruncați până când sunt acoperite, dar nu le lăsați să se prăjească. (Vă puteți pregăti până în această etapă cu o zi înainte și păstrați acoperit într-un loc răcoros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Întindeți cartofii într-un vas adânc de 28cm x 22cm rezistent la cuptor și turnați laptele și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Presărați brânza deasupra și coaceți timp de 30 de minute până devin aurii și cartofii abia încep să fie crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista