Cartofi Dulci Prăjiți Cu Arțar
Maple prăjită cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 312 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. Dacă aveți oțet balsamic, șobolani, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Cartofi Dulci Prăjiți Cu Arțar, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Arțar, și Cartofi Dulci Prăjiți Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare adăugați cartofii dulci, 2 linguri de sirop de arțar, 2 linguri de ulei de măsline, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Se amestecă pentru a acoperi uniform cartofii și se aranjează pe o tavă de foi. Prăjiți până la caramelizat, maro auriu și moale, aproximativ 20 până la 30 de minute. Asigurați-vă că le verificați după 15 minute și amestecați, dacă este necesar.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu-mic, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și șalotele feliate și sotati până încep să se caramelizeze, aproximativ 5 minute
Adăugați restul de 2 linguri de sirop de arțar și oțet balsamic. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se reduce focul la mediu și se gătește până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 5 minute.
Adăugați apă, 1 lingură la un moment dat, dacă tigaia devine uscată.
Adăugați cuburile de cartofi dulci prăjiți în șalotele caramelizate și transferați într-un vas de servire cald.