Cartofi dulci prăjiți și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cartofii dulci prăjiți și ceapa. Această rețetă face 16 porții cu 152 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, unt, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cartofi Dulci Prăjiți Cu Ceapă, Cartofi Dulci Prăjiți Și Ceapă, și Cartofi dulci prăjiți cu rozmarin și ceapă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450.
Așezați cartofii dulci și ceapa în tigaie sau tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Stropiți cu unt; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute, amestecând o dată, până aproape fraged. Se amestecă zahărul brun, nucile pecan și salvia.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când este acoperit și fraged.