Cartofi Dulci-Păstârnac Latkes

Latkes de cartofi dulci-păstârnac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 2161 calorii, 70g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.5 pe portie, această rețetă acoperă 83% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, cartofi dulci de granat, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 89%. Rețete similare includ Latkes De Păstârnac De Cartofi Dulci, Latkes De Păstârnac De Cartofi Dulci Cu Fetan Și Praz, și Latkes De Cartofi Și Păstârnac.
Instrucțiuni
Folosind partea grosieră a unei răzătoare de cutie sau a unui robot de bucătărie echipat cu un disc de grătare mediu-grosier, grătați cartofii, păstârnacul și șalotii. Aruncați împreună într-un castron mare.
Adăugați ouă, făină matzo, sare și piper în amestecul de cartofi și aruncați pentru a amesteca bine.
Se toarnă 3/4 înăuntru. ulei într - un 10-la 12-in. tigaie (cu laturile de cel puțin 2 in. mare) la foc mediu-mare. Când uleiul ajunge la 350, scoateți 1/3 cană de amestec de cartofi din castron, apoi întoarceți ușor pe o spatulă largă. Apăsați într-un patty aproximativ 1/3 in. gros, apoi glisați ușor clătite în ulei fierbinte. Gătiti 3 sau 4 clătite la un moment dat (nu aglomerați tigaia) până când marginile sunt crocante și bine rumenite, iar partea inferioară este maro aurie, 2 până la 3 minute. Întoarceți ușor și gătiți până când alte părți se rumenesc, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Transferați clătitele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi păstrați la cald într-un cuptor de 200 în timp ce gătiți clătitele rămase.
Serviți fierbinte,cu smântână Gingered.