Cartofi Dulci La Cuptor
Cartofii dulci la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Cartofi dulci de două ori coapte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. străpungeți fiecare cartof dulce de mai multe ori cu dinții unei furculițe.
Așezați cartofii dulci pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Faceți o fantă în partea de sus a fiecărui cartof dulce. Se acoperă cu 1 lingură de unt și se condimentează cu sare și piper.Variație: coacerea cartofilor dulci le intensifică dulceața, făcându-i surprinzător de satisfăcătoare cu puțină, dacă există, înfrumusețare. Dacă doriți ceva deasupra, încercați niște sirop de arțar sau zahăr brun, o lingură de smântână, un vârf de scorțișoară măcinată, niște ceapă caramelizată, o mână de nuci pecan sau nuci, sos de mere sau chutney, conserve de chipotles în adobo, ghimbir cristalizat sau coajă de portocală rasă.