Cartofi dulci Hassleback la gratar cu melasa-unt de nucsoara

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, cartofi dulci la grătar cu unt de melasă și nucșoară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,49 USD per porție , primești un aperitiv care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 49 g de grăsimi și un total de 834 de calorii . Este perfect pentru 4 iulie . Dacă aveți la îndemână piper, coriandru, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melasă și cartofi dulci la grătar cu portocale , cartofi dulci la grătar cu unt de portocale și ghimbir și cartofi dulci la grătar cu unt de lime și miere de chipotle .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pune cartofii într-o oală mare, se acoperă cu apă rece, se adaugă 1 lingură de sare kosher, se aduce la fierbere și se fierbe până când un cuțit de toaletă introdus în centrul cartofilor întâlnește o oarecare rezistență. (Nu gătiți.)
Se scurge si se lasa putin sa se raceasca.
Se amestecă untul, melasa, coriandru, coaja de portocală și nucșoară și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider până când sunt gata de utilizare
Încălziți un grătar cu cărbune sau pe gaz la mediu mare pentru grătar indirect.
Tăiați o felie subțire din fiecare cartof pe lungime pentru a crea o bază uniformă pe care să se odihnească cartoful. Tăiați capetele fiecărui cartof. Opoziționați fiecare cartof între două betisoare sau linguri de lemn așezate pe lungime de-a lungul cartofului (pentru a acționa ca opritor pentru cuțit) și tăiați cu grijă fante verticale la fiecare 1/8 inch.
Ungeți cartofii cu ulei de canola și asezonați cu sare și piper.
Așezați cartofii pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când devin ușor aurii și gătiți, 12 până la 15 minute.
Așezați cartofii pe un platou și ungeți imediat blaturile cu amestecul de unt, asigurându-vă că se topește în tăieturi.
Se încălzește romul într-o cratiță mică, se flambează și se toarnă peste cartofi.