Cartofi dulci Hassleback la gratar cu melasa-unt de nucsoara

Cartofi dulci Hassleback la gratar cu melasa-unt de nucsoara
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, cartofi dulci la grătar cu unt de melasă și nucșoară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,49 USD per porție , primești un aperitiv care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 49 g de grăsimi și un total de 834 de calorii . Este perfect pentru 4 iulie . Dacă aveți la îndemână piper, coriandru, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melasă și cartofi dulci la grătar cu portocale , cartofi dulci la grătar cu unt de portocale și ghimbir și cartofi dulci la grătar cu unt de lime și miere de chipotle .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pune cartofii într-o oală mare, se acoperă cu apă rece, se adaugă 1 lingură de sare kosher, se aduce la fierbere și se fierbe până când un cuțit de toaletă introdus în centrul cartofilor întâlnește o oarecare rezistență. (Nu gătiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge si se lasa putin sa se raceasca.
4
Se amestecă untul, melasa, coriandru, coaja de portocală și nucșoară și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider până când sunt gata de utilizare
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5
Încălziți un grătar cu cărbune sau pe gaz la mediu mare pentru grătar indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Tăiați o felie subțire din fiecare cartof pe lungime pentru a crea o bază uniformă pe care să se odihnească cartoful. Tăiați capetele fiecărui cartof. Opoziționați fiecare cartof între două betisoare sau linguri de lemn așezate pe lungime de-a lungul cartofului (pentru a acționa ca opritor pentru cuțit) și tăiați cu grijă fante verticale la fiecare 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Ungeți cartofii cu ulei de canola și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Așezați cartofii pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când devin ușor aurii și gătiți, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Așezați cartofii pe un platou și ungeți imediat blaturile cu amestecul de unt, asigurându-vă că se topește în tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
10
Se încălzește romul într-o cratiță mică, se flambează și se toarnă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista