Cartofi Dulci De Tei

Cartofi Dulci De Tei
Lime cartofi dulci este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 196 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, suc de lămâie, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cartofi Dulci Picante Cu Var, Lime Cilantro Cartofi Dulci, și Cartofi Dulci De Ghimbir-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii și uleiul de măsline și întindeți-le într-o tigaie jellyroll căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați mierea, sucul de lămâie și coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Se toarnă peste cartofi; aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista