Cartofi de cimbru prăjiți cu unt
Rețeta se pot face cartofi de cimbru prăjiți cu unt în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această garnitură are 193 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, ulei de măsline, ceapă și cimbru. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi prăjiți cu cimbru și păstârnac, Pui fript de arțar cu cartofi și cimbru, și Halibut de unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Feliați cartofii în runde de grosimea unei monede de 1.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și adăugați ceapa, condimentați cu puțină sare, mult piper și cimbru. Gatiti usor timp de aproximativ 15 minute pana se inmoaie.
Ungeți generos o formă mare de prăjire și aranjați un strat de cartofi peste bază, suprapunând fiecare felie cu o stropire de ceapă.
Stropiți cu puțin din untul topit și condimentați. Continuați să stratificați, să stropiți cu unt, să stropiți cu ceapă și să condimentați până când toți cartofii au fost folosiți, terminând cu un strat superior de cartofi. Gatiti in partea de sus a cuptorului timp de 1 ora cartofii trebuie sa fie topiti moale, iar partea de sus aurie si crusta.