Cartofi De Cabană
Cartofii de cabană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 291 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză de vaci, cartofi idaho și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi De Cabană, Cartofi De Cabană, și Cartofi De Cabană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Frecați cartofii, feliați-i și puneți-i într-o oală cu apă pentru a acoperi. Fierbeți cartofii până se înmoaie, apoi scurgeți-i și zdrobiți-i cu 2 linguri de unt.
Adăugați brânza de vaci, ceapa și sarea și piperul după gust. Se amestecă ușor amestecul, apoi se pune într-o caserolă unsă. Punctați cu restul de 2 linguri de unt și presărați cu boia.
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute.